אני זקוקה לאמפולת קונסטה

דיון מתוך פורום  סל תרופות - מידע וייעוץ

13/09/2011 | 17:56 | מאת: אלונה

בני נמצא בהתקף פסיכוטי ומסרב לקחת כדורים. נאמר לי שאפשר להמיר את הרספרדל בזריקת קונסטה אחת לשבועיים. קופת חולים אינה מוכנה לממן את התרופה מאחר ובני לא אובחן כחולה סכיזופרניה וזה התקף ראשון ומעולם לא אושפז. מה ניתן לעשות? אנחנו לא יכולים לממן את התרופה. יש לנו ביטוח מושלם ופלטינום של קופת חולים כללית וגם ביטוח רפאוי ותרופתי של חברת הראל. מי יכול לעזור לנו במקרה זה?

לצערי יהיה קשה לקבל עזרה כי הפוליסות של קופ"ח לא מכסות תרופות והפוליסה הפרטית מחריגה תרופות למחלות נפש אנ חושב שאתם צריכים להתייעץ עם פסיכיאטר

14/09/2011 | 18:03 | מאת: אלונה

או קונסטה(800 שח לזריקה). אני נכה 100% משתכרת שכר מינימום.לא יכולה למממן את הזריקות. במאמץ רב עשיתי ביטוחים רפואיים נרחבים כדי שלא אעמוד במצב כזה שלא אוכל לממן בעיות רפואיות. עשיתי גם רגי,גם מושלם,גם פלטינום וגם ביטוח תרופות מחוץ לסל בהראל. איך זה יכול להיות שאף אחד לא יכול לעזור לי למרות שאני משלמת לביטוחים האלה כל חודש המון כסף?

מנהל פורום סל תרופות - מידע וייעוץ