ליפיטור

דיון מתוך פורום  סל תרופות - מידע וייעוץ

29/06/2011 | 09:08 | מאת: רפי איון

לפני 3 שנים לאחר כאבים בחזה החדירו לי 2 סטנדים. טופלתי ב2 כדורים סיסטיניים שגרמו לי כאבי שרירים עזים. לאחר החלפתם בליפיטור הרגשתי מעולה וגם היתה התיצבות ברמת בכולסטרול. לפני כחודשיים מכבי לא מוכנה לתת יותר כדור זה ואני מטופל בכדור של חברת דקסל ליטורבה שגורם לי שוב כאבי שרירים וחולשה . לידיעתי ליפיטור בסל הבריאות וכל הקופות האחרות מאפשרות ללקוחותהן כדור זה ץ

אם אכן הכדור לא עוזר לך ורופא המשפחה שלך יאשר שהוא גורם לך כאבי שרירים ועליה ברמת ה CPK הקופה חייבת לתת לך ליפיטור תוכל לפנותלנציב קבילות הצבירו לחוק ביטוח בריאות במשרד הבריאות

05/07/2011 | 02:23 | מאת: גליה..בת 69

עקב בעיות קשות של היתכווצוית שרירים ברגליים כל לילה. שאלתי האם בליפיטור יש גם סטטינים והאם אין בו, הפעולה של הליפיטור זהה ב100% כמו בתרופות שכן יש בהם סטטינים??? תודה רבה !

מנהל פורום סל תרופות - מידע וייעוץ