גאודון ללא התוויה של סכיזופרניה

דיון מתוך פורום  סל תרופות - מידע וייעוץ

23/01/2011 | 16:49 | מאת: אסנת

שלום, אני נוטלת 40 מ"ג גאודון מזה שנתיים והתרופה הרימה אותי מהקרשים, אם זאת בגלל שאני לא חולת סכיזופרניה אינני מקבלת את התרופה דרך קופה"ח. אחת הבעיות היא שכנראה שהגוף שלי התמכר לאיזשהו רכיב בגאודון ואני לא נרדמת בלעדיו. בנוסף אני סובלת מכאבים פיזיים שמתחילים כ-6 שעות לאחר שאני מתעוררת ונעלמים רק כאשר אני נרדמת. הייתי רוצה לקחת את התרופה פעמיים ביום (20 מ"ג כל פעם) ע"מ שאוכל לתפוס תנומה באמצע היום ולהיפטר מהכאבים, אך המחיר של מינון כזה הוא חמישית מהמשכורת שלי וזה מתווסף לתרופות נוספות שאני נוטלת (טבעיות ולא-טבעיות). האם ישנה אפשרות בכל זאת לקבל אישור מקופה"ח? תודה רבה!

לצערי לא, קופות החולים ממנות את התרופה רק על פי האינדיקציות בסל הבריאות וביטוח פרטי אני מבין שאין לך

מנהל פורום סל תרופות - מידע וייעוץ