תגובה לתרופות

דיון מתוך פורום  סל תרופות - מידע וייעוץ

26/01/2010 | 19:24 | מאת: ויקי

שלום רב אמא שלי בת 56 סובלת משעיול מזה כשבועיים לאחר ביקור רופא קיבלה תרופות בשם קודיביס+ רוקסו לטעתה לאחר תחילת נתילת הכדורים מרגישה מנומנמת ולא מרוכזת הרגשה של ישנוניות וכבדות של הגוף האם יש צורך להחליף את התרופה/ות או שמא אלו תופעות הלוואי תודה

26/01/2010 | 22:48 | מאת: חיפאית

לדעתי חשוב לדווח לרופא על הרגשתה של אמך, כדי שיחליט אם להמשיך בטיפול או לשנות אותו.

הפורום שלנו עוסק בנושאים מנהליים אני מציע שתפני את השאלה לפורום שעוסק בנושאים קיליניים

מנהל פורום סל תרופות - מידע וייעוץ