פוליגרף וכדורי הרגעה

דיון מתוך פורום  סל תרופות - מידע וייעוץ

24/07/2009 | 21:28 | מאת: רוני

שלום,ברצוני לדעת האם נטילת כדור כואבן או ואליום "עוזר" בבדיקת פוליגרף או מזיק? הכוונה היא אם מדובר בחרדה ומתח קיצוניים לקראת הבדיקה. תודה

הפורום שלנו עוסק בנושאי מנהל פני לפורום שעוסק בנושאים קליניים

20/08/2009 | 21:11 | מאת: רונן ביהם - בעל מכון פוליגרף

שלום רב , נטילת ואבן או ואליום לפני בדיקת פוליגרף עשויה להכתים ולשבש אותה . לחלוטין שיבוש אינו "עוזר" לנבדק דובר האמת , ולגבי דובר השקר - בודק מנוסה לרוב יבחין בנסיון השיבוש . התרגשות אינה אמורה להכשיל את דובר האמת בבדיקת פוליגרף , ונלקחת בחשבון ע"י הבודק . כ"כ מתבצע כיול של המכשיר עם כל נבדק . ניתן לקבל מידע נוסף ולקרוא מאמרים בנושא באתר שלנו בכתובת http://www.911pi.co.il

מנהל פורום סל תרופות - מידע וייעוץ