כולסטרול,אוסטופורזיס

דיון מתוך פורום  סל תרופות - מידע וייעוץ

12/07/2009 | 12:46 | מאת: רינה

אני סובלת מכולסטרול גבוה ומשומניים בדם ומקבלת סימבוסטאטין 40 מג מספר שנים לאחרונה יש לי כאבי שרירים הרופא הפחית לי את התרופה ל20 מג למרות שאני לא מאוזנת כלל, כלומר כולסטרול 180 ושומנים בדם 170 , שאלתי האם אין במסגרת הכללית תרופות אחרות שיאזנו אותי יותר ולא יגרמו לכאבי שרירים? אני מבוטחת במושלם. שאלה שניה : לאחרונה אובחן אצלי אוסטופורזיס אני לוקחת סידן זה זמן רב הרופא רשם לי מוקסיבון כדור לכל יום, שאלתי היא האם אין תרופות חדישות יותר במסגרת הכללית עם פחות תופעות לוואי? אני סובלת גם מלחץ דם גבוה ומאפילפסיה ומסכרת גבולית.

שלום הפורום שלנו עוסק בנושאים מנהליים אני מציע לך לפנות לפורום שעוסק ביתר שומנים בדם

מנהל פורום סל תרופות - מידע וייעוץ