החזרה ללא שחלות ודימום

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

19/12/2016 | 12:35 | מאת: שרון

שלום רב, אני בת 41, לפני שנתיים עברתי הוצאת חצוצרות בשל הריון חוץ רחמי ולפני שנה וחצי עברתי הוצאת שחלות מניעתית לבראכה. ב 2.12.16 ( לפני 18 יום ) החזרתי בלסטוציסט ולקחתי תמיכה של ג'ל קרינון *2 ואסטרופם לנרתיק *2. ב 15.12 ( 13 יום מההחזרה) עשיתי בדיקת דם שיצאה שלילית. היום ה- 19.12, התחילו כאביםברורים- כמו כאבי מחזור - שכמובן איני מקבלת כבר מאז הוצאת השחלות. והחל גם דימום. הדימום אינו מאסיבי בערך כמו בתחילתה של וסת. 1. ממה הדימום יכול להיות?? חשבתי שאם אני ללא שחלות אז אני לא אמורה לדמם אחרי טיפול שכשל. 2. האם יש מקום לדאגה ועליי ללכת להיבדק? תודה מראש על התייחסותכם.

כאשר אין היריון הרירית מתחילה להתפרק, ללא קשר הכרחי לתפקוד השחלות. כך שאין מקום לדאגה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית