שאלות חשובות - הריון בעתיד

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

14/11/2016 | 14:52 | מאת: אילנה

ערב טוב! אני כמעט בת 44. ללא ילדים ולא נשואה. עשיתי את כל הבדיקות הנדרשות, אני רוצה להיות אמא. כל הבדיקות תקינות חוץ מFSH - 25.62 MIU/ML. במרפאת פוריות הסבירו לי שאין דרך אחרת רק תרומת ביצית. אני מקבל מחזור כמו שעון (28-30 יום) 1. האם יש צורך לבצע בדיקות חוזרות? ( אולי יש טעות). 2. תרומת ביצית - כמו שהסביר הרופא, מתורמת מאוקראינה, האם בודקים שם את התורמת שהיא כשרה ובריאה לתרום? 3. האם ניתן לקבל תרומת ביצית מתורמת ישראלית? 4. מה התשלום שאצטרך לשלם עבור התרומה? תודה מראש

1. אפשר. 2. כן. 3. כן. 4. תלוי באיזה מסלול את עושה את הטיפול, כמה ביציות ניתנות לך ומאיפה, בד"כ העלות היא כ- 20-30 אלף שקל והקופה מחזירה 12,000 שקל.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית