סיכוי להריון?

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

19/10/2016 | 21:43 | מאת: אורח

שלום, מנסה כבר כמה חודשים להכנס להריון ללא הצלחה. יש לי מחזור סדיר (28 ימים), מזהה את יום הביוץ ומקיימת יחסים מיומיים לפני הביוץ עד יומיים אחרי (כל יום). בדרך כלל, לפני הווסת מרגישה כאבים ורגישות למגע בחזה 10 ימים לפני הווסת עד הווסת עצמה. אני אמורה לקבל בעוד 6 ימים מחזור ואותם כאבים הופיעו גם החודש 10 ימים לפני. השאלה שלי, האם מבחינת הזמנים יכול להיות שאני בהריון בכל זאת? האם בהריון יכול להיות שמרגישים כאבים בחזה 4 ימים אחרי הביוץ? חשוב לציין שאני לא מרגישה שום תופעות נוספות. אשמח מאוד לעזרתכם תודה

יכול להיות שאת בהריון, מאחר ואין תסמינים אמינים להיריון בשלב כל כך מוקדם.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית