איך להשיג הריון בגיל 42 אחרי 2 הריונות והפלה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

18/10/2016 | 23:46 | מאת: דנית

שלון רב.בסוף החודש ימלאו לי 42 שנים.עברתי 2 הריונות מוצלחים(כשהייתי בת 32 ו35)ולקראת גיל 40 אחרי מספר שנים עם התקן תוך ריחמי החלטתי עם בעלי להרחיב את המשפחה.אחרי שנה וחצי של נסיונות טבעיים סוף סוף הריתי אבל למרבה הצער עברתי הפלה טבעית בשבוע 8. מאז,בעקבות התייעצות-ניסינו 3 חודשים שוב באופן טבעי להרות ולא הצליח.חזרנו לרופא הפוריות כדי לעבור להזרעה.כל חודש אני עושה לפחות פעם אחת בדיקת דם כדי שהרופא יצביע עד כמה שניתן מדוייק על מועד הביוץ כדי לעשות הזרעה וזה לא יצא אל הפועל כי הביוץ חל בסוף שבוע או שלא יכולנו להגיע.אני כבר מתחילה להתייאש.האם יש תקווה שאכנס שוב להריון?אם כן-מה עלי לעשות?

בגילך הטיפול היעיל ביותר הוא טיפול הפריה ואת צריכה לשקול זאת אם ילד נוסף חשוב לך.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית