ערכי בטא ותוצאות us

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

22/09/2016 | 15:35 | מאת: ג'ני

לפני שלושה ימיםניגשתי לרופא נשים . עפ"י הספירה שלי אני בשבוע 7 4 להריון . בדיקת בטא היתה 12800 ברחם נצפא שק הריון ריק . אתמול שוב הייתי אצל רופא רמת בטא ירדה ל11500 ושוב ניצפה שק ריק . הרופא שלח אותי למיון הגעתי הבוקר בהכנה מלאה של קבלת ציטוטקס . גם הרופא הסבירה מה יהיה ההליך . לאחר מכן עליתי לבדיקת Us הפעם נצפא שק הריון עם שק חלמון . בדיקת ערכי הבטא עלתה ל13600. האם דברים כאלה הגיוניים כשההריון תקין ?

לעתים רמות הבטא נותרות "יציבות" סביב ערך כלשהו (פלאטו) וזה מעיד בד"כ על היריון לא תקין. ההבדלים ב US נובעים לעתים מהרזולוציה של המכשיר עצמו.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית