איחור במחזור ...אודה לייעוץ

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

15/07/2016 | 09:53 | מאת: חגית

שלום דר. אני בתחילת 41 . יש לי 2 ילדים . בעלת רזרבה שחלתית ירודה . בשנה וחצי האחרונים המחזור שלי "משחק" והפרופיל הורמונלי נע בין 15 ל- 36 לפעמים כל פעם ערך אחר אני לוקחת 5 חודשים הורמון DHEA ולוקחת לאחרונה אסטרופם 2 מ"ג ליום . מאז שהתחלתי לקחת את האסטרופם המחזור נמשך 5 ימים וההורמונים יחסית "יציבים". אפילו הרגשתי את הביוץ החודש רגישות בצד שמאל ואחכ הפרשה גדולה רק שהמחזור לא מגיע !!! ואני לא יודעת למה ? הוא מאחר כבר שבוע עשיתי בדיקת הריון ואין כלום . מה עושים ??? יש לציין שהייתי מאוד בלחץ בתקופה האחרונה, אולי בגלל זה יש עיכוב ? שאלה נוספת - אנחנו חושבים על אופציה גם לתרומת ביצית . האם ניתן לעשות זאת בארץ ? כמה זמן זה לוקח ? איך יודעים שהביצית תקינה ??? אודה לתשובתך . חגית

לחץ בהחלט יכול לשבש את הביוץ. עושים תרומת ביציות בארץ. אם הביציות נבחרות בחול זה לוקח מספר שבועות. ביצית של ישראלית כשנה. נדיר מאד שביצית מאישה עם פריון מוכח בת 25 לא תהיה תקינה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית