בדיקת AMH.......................

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

01/07/2016 | 19:27 | מאת: ללה

מה הבדיקה AMH בודקת ? אני בת 46 ילדתי בגיל 43 בהריון ספונטני הרירית מצויינת וגם העוברים מצויינים אבל לא נקלטים.(הרחם תקין) מפאת גילי ואחרי 7 החזרות לא מוצלחות - אמרו לי תרומת ביצית מה שממש העציב אותי. האם בדיקת AMH יכולה להגיד משהו על טיב הביציות - אם כן הייתי ממשיכה בפרטי והייתי מוכנה לשלם את הסכומים הגבוהים - אם יודעת שיש איזה סיכוי להצלחה. מה דעתך? תודה.

בדיקת AMH רלוונטית בעיקר בגילאים צעירים, למשל 35, כאשר קשה להעריך את כמות הביציות שנותרו בשחלות. בגילך, ללא קשר לבדיקת ה- AMH, סיכויי ההצלחה מהביציות שלך קלושים.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית