המשך טיפול IVכ אחרי הפסקת הריון

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

13/03/2016 | 15:30 | מאת: יעל

שלום רב, חודש אחרי לידה שקטה (וגרידת שליה) היו דימומים של שלוש שבועות וקצת.. ברקע אנדומטריוזיס קשה (שכן קטן קצת במהלך ההריון ) את הטיפול הבא הרופא עושה לי גם פרוטוקול ארוך עם דקא 3.75 פעמיים. כבר היום מתחילה דקא 3.75 ראשון (מחזור עוד לא קיבלתי מאז הלידה אלה את הדימומים של אחרי) יש שארית קטנה ברחם שנצפתה באולטרסאונד שאלה האם הדקא יפריעה להתנקות של הרחם.? או שזה יספג \יצא למרות הדקא? אין בזה סיכון לקחת דקא במצב הזה? האם דיקור סיני במקביל לדקא יכול לעזור לכך.? (הטיפול אמור להיות חודש דיכוי חודש הבא שוב דקא 3.75 ואחכ לפי בדיקות נתחיל גונאל ומנופו)תודה

מקובל בד"כ לנקות קודם כל את הרחם ורק אח"כ לקבל דיכוי שחלתי.

14/03/2016 | 11:02 | מאת: יעל

תודה רבה על התגובה, זה שקיבלתי את הדקא כבר אתמול יכול להזיק??

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית