יוטירוקס ואיחור במחזור

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

06/07/2015 | 10:24 | מאת: מרינה

שלום, לפני 10 ימים התחלתי לקחת יוטירוקס. המחזור מאחר לי ב4 ימים. אני נוטה להאמין שלא באמת יש לי מזל וקורה לי משהו טוב אלא אלה התופעות לוואי של הכדור. אני מתמהמת ללכת לעשות בדיקת דם מפחדת מהאכזבה. המחזור בד"כ סדיר פחות או יותר בין 26-28 ימים. אשמח לשמוע אם אם יש פה מישהי שלוקחת את הכדורים האלה לאיזון בלוטת התריס. ויכולה לספר לי קצת אם חוותה אי פעם הפרעות במחזור בזמן לקיחת הכדורים. או איזשהן מסקנות בכלל לגבי הכדור. תודה

יוטירוקס לא משבש את המחזור.

06/07/2015 | 12:01 | מאת: מרינה

ורשום שאחת מתופעות הלוואי של היוטירוקס זה שיבוש המחזור החודשי. זה לא נכון?

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית