מה המשמעות של התוצאה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

02/07/2015 | 06:11 | מאת: L

הי, אני אחרי מספר טיפולי ivf (הייתי בהריון לפני שנה אך היתה לירידת מים בשבוע 16). בצעתי החזרה השבוע. כחלק מתהליך ייעוץ פיריון נשלחתי לעשות מספר בדיקות דם וקבלתי תשובה חריגה בbeta 2 glycoproteins 1 igg של 8.1 . לא יודעת אם יש קשר אבל לפני חודש עשיתי בדיקה של pt )second) וגם יצא חריג והפעם נמוך 12.9. עוד אציין שיש לי רירית דקה לרוב . קראתי באינטרנט שמדובר בסיכון לקרישי דם שמקשה על השתרשות ועוד. האם יש טיפול כגון מיקרופירין? יש סיכון / אי רלוונטיות אם אתחיל מספר ימים אחרי החזרה ? לפנות דחוף לרופא פיריון ? תודה רבה וסליחה על התיאור הארוך יש חשש. ל

אין קשר בין הפרעות בקרישת הדם וקושי בהשתרשות עוברים, אבל אם הרופא יקבע שיש לך בעיית קרישה משמעותית יתכן ותדרשי למדללי דם כמו קלקסאן במהלך ההיריון.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית