ביוץ מאוחר

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

27/03/2015 | 07:45 | מאת: שירן

שלום רב, אני נשואה שנה וךלא הצללה להיכנס להריון.אציין כי יש לי שחלות פוליצסטיות. הייתי אצל רופא נשים לפני חצי שנה והוא טען שבשלב זה אין מה לעשות ורק להמשיך לקיים יחסים. ווסת אחרונה היתה ב27.1, פניתי לרופא אחר לאחר איחור של שבועיים ותוצאה שלילית של בדיקת דם ובתאריך 18.3 היא דאתה שיש ביוץ זקיק בגודל 21. היום (27.3) ערכתי בדיקת שתן ויצא שלילי. האם יש עוד טעם לצפות? ואם לא מה הסיבה שיש ביוץ אך אינני נקלטת? תודה!

27/03/2015 | 23:46 | מאת: שרית

במקומך לא הייתי מחכה - תבקשי תור לרופא פוריות בקופת החולים או שתקבעי תור לרופא מומחה פרטי

02/04/2015 | 12:52 | מאת: טלי

אני מסכימה עם שרית. יכול להיות שאפילו שראו זקיק, לא בייצת (חלק מ"תופעות הלוואי" של שחלות פוליציסטיות, שניתנות לפיתרון יחסית בקלות ע"י טיפול). עדיף שתפני למומחה פריון ותתייעצי איתו. חבל על בזבוז הזמן ועוגמת הנפש...

יכולות להיות סיבות שונות, למשל זרע חלש או חצוצרות לא מתפקדות. אחרי שנה כדאי לפנות לרופא לברור.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית