הפרשות חומותת יום לאחר הזרקת אוביטרל

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

10/11/2014 | 12:48 | מאת: שלי

אני בטיפולי ivf במחזור טיפול להחזרת מוקפאים. לאחר שניסיון לעיבוי הרירית באמצעות פרוגינובה ואסטרופם כשל פעמיים, קיבלתי החודש מינון נמוך של גונאל (25)ולאחר מיכן אוביטרל. יום לאחר הזרקת האוביטרל החלו הפרשות חומות לא בכמות רבה והן נמשכות באותו מינון כבר שישה ימים. מחר אמוריה להתבצע החזרת העוברים. מה הגורם להפרשות ומה השפעתו על סיכויי הצלחת הטיפול החודש. אודה מאוד לתשובה מהירה.

קשה לדעת מבלי לבדוק אותך, לעתים הרירית לא יציבה ולעתים זו הפרשה מצוואר הרחם.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית