סוכר

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

29/08/2014 | 13:03 | מאת: אאא

מה ההבדל בין בדיקת גלוקוז בצום 8 שעות לבין העמסת סוכר? מה מגלה כל אחת מהבדיקות ולמה הבדיקה הראשונה לא מספיקה?

העמסת גלוקוז משקפת את התגובה של הגוף שלך לסוכר, קרי הפרשת האינסולין והתגובה אליו. גלוקוז בצום יהיה חריג רק בסוכרת של ממש ולא יעיד על חוסר רגישות לאינסולין וכו'.

31/08/2014 | 13:58 | מאת: אור

אם הסוכר שלי בצום יצא 93 או 98, שזה בקצה התקין, האם כדאי לעשות גם העמסת סוכר? הרופאים שלי בינתיים ויתרו על זה, אבל יש לי תסמינים ראשונים של סכרת, כמו נימול כללי כבר תקופה וסחרחורות אם אני לא אוכלת משהו קטן כל שלוש שעות. כמה תנגודת אינסולין משפיעה על התגובה לטיפולים? לציין שאני פןלציסטית ושיש רקע סכרתי במשפחה.. תודה

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית