החלפת תרופה באמצע מחזור טיפולים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

24/08/2014 | 13:00 | מאת: שני

פרופסור שלום וברכה אובחנתי כpco ולכן הרופא נתן גונאל f במינון שהלך וגבר והגיע ל150 במשך ששה ימים אחרונים. כיום אני ביום ה18 למחזור ובמעקב זקיקים לא רואים כלום, עובי רירית 8 מ"מ ובבדיקות דם הe-2 אוחז ב278 והפרוגסטרון הוא 2.8 -השאלה היא האם כעת ניתן להחליף תרופה או שכדאי לחכות למחזור הבא. תודה רבה

ניתן לעבור גם כעת לטיפול עם תרופה כמו מנופיור.

24/08/2014 | 14:19 | מאת: שני

תודה על התשובה וברשותך הפרופסור הרופא המטפל אמר להעלות את המינון של הגונאל ל225 ליומיים. -האם זה שלא הגבתי ל150 אחרי 6 פעמים אומר שלמינון של225 כן אגיב? או שכדאי כעת לבקש מהרופא להחליף תרופה למונופור כפי שכתבת

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית