עיתוי

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

16/08/2014 | 09:39 | מאת: צילום

שלום נאמר לי שאחרי צילום רחם יש סיכוי טוב יותר להיקלט. אניצריכה לבצע בכל מקרה. קראתי שרוב הנשים מבצעות את הצילום אחרי המחזור ולפני הביוץ. אם החודש לא ניסינו להרות ואין סיכוי להריון ויש עוד שבוע לוסת - ואבצע את הצילום כך שאחריו יגיע הוסת ואחריו הביוץ ואז אנסה להרות או שייתכן שננסה להרות רק בעוד חודש חודשיים - זה גםמגדיל סיכויים או שבזמןשיחלוף אפשקט שחרור החסימה או מה שלא יהיה בצילום אובד? אני מנסה לבחור את העיתוי המתאים ביותר ולא לבזבז זמן. רב תודות

ההשפעה של צילום רחם על הסיכוי להיריון "אגדית" אבל מזערית ולכן לא מהווה שיקול של ממש.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית