שאלה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

22/10/2001 | 09:05 | מאת: מונה

שלום ד"ר. אני שבוע אחרי שאיבה, החזרה היתה ביום שישי. אחרי ההחזרה לא קיבלתי כוריגון נוסף מחשש להיפרסטימולציה. במשך מספר ימים אחרי השאיבה היו לי כאבי בטן תחתונה - הבטן היתה נפוחה. שלשום (יום אחרי ההחזרה) התחלתי להרגיש כאבים בבטן עליונה, מידי פעם כאבים חזקים, ואתמול התחלתי לשלשל. זה נמשך גם היום. האם מדובר בתגובה מאוחרת לכוריגון - בעבר כוריגון גרם לכאבי קיבה? איזה תרופות כדאי/מותר ליטול? או כלום? תודה רבה.

ייתכן ואת סובלת מסימנים של גירוי יתר שחלתי, עלייך לשתות הרבה ולפנות עוד היום לרופא המטפל לקבלת ייעוץ והנחיות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית