E2 גבוה בתחילת המחזור

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

24/06/2014 | 11:55 | מאת: שקד

בת 43,ילדתי לפני 15 חודש לאחר 2 טיפולי הפריה באסותא בעקבות FSH גבוה. אני מתכננת הריון נוסף. ביצעתי בדיקת דם ביום ה-3 למחזור והתקבלו התוצאות הבאות: FSH 5.8 LH 6.6 E2 755 מה המשמעות של E2 כה גבוה וכיצד ישפיע על סיכויי ההצלחה של טיפולי ההפריה ?

זה מעיד בד"כ על רמות FSH גבוהות שגייסו זקיקים עוד לפני הווסת. כמובן שבמקרה הזה רמות ה- FH יורדות עם העליה ברמות האסטרדיול. ביוץ מוקדם לא יאפשר לרירית הרחם להתפתח מספיק לקליטת העובר.

26/06/2014 | 14:24 | מאת: שקד

האם לדעתך , לאור תוצאת הפרופיל ההורמונלי והגיל המתקדם יש בכלל טעם להיכנס לתהליך של טיפולי ivf ?

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית