בנתיים אין זקיקים...

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

21/10/2001 | 22:48 | מאת: אורנית

ד"ר שלום רב, אני מטופלת במנוגון מזה 11ימים (, 1 אמפ' - 6 ימים, 3 אמפ'- 4 ימים ועכשיו 4 אמפ' ביום) . בבדיקת דם ואולטראסאונד לא התגלה לצערי, שום שינוי, דהיינו זקיקים קטנים (פחות מ-6), אי2 זז בקושי ל-118. שאלתי היא האם יתכן מצב שעל אף כמות מוגברת של מנוגון לא תהא כל תגובה שחלתית? האם יתכן הגוף צריך "להתרגל" למנוגון ויכול להתחיל להגיב במחזור טיפול נוסף? מה התסריטים האפשריים? מאד מודה על התשובה

לעיתם התגובה אטית ביותר. אם ה- E2 התחיל לעלות אז זה סימן מעודד. אני מניח שעתה שהרופאים גילו שסף התגובה של השחלות שלך גבוה, הם פשוט יתחילו בעתיד את הטיפול במינון גבוה וכך ישיגו מהר יותר תגובה טובה יותר.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית