טיפול

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

21/10/2001 | 21:01 | מאת: נטע

אני בטיפול לקראת IVF. מקבלת כבר 6 ימים כמות גדולה של הורמונים (מנוגון ומטרודין). יש לי ביומיים האחרונים תחושת הרדמות בכפות הרגליים והידיים. אני לא מכירה תופעה כזו מטיפולים קודמים. מלבד זאת אני מרגישה מצויין. האם זו תופעת לוואי אפשרית או ידועה להורמונים,או אולי נגרמת לי בעיה בסרקולציה של הדם?

לעתים יש בצקות קלות בגפיים במהלך הטיפול שבאים לידי ביטוי כתחושת הרדמות. כפי שעניתי היום ל"דבורה" לעתים נדירות (מאד) הטיפול ההורמונלי עלול להוביל לסיבוכים נוירולוגים (עצביים) משמעותיים, ולכן אם התלונות לא חולפות או מחמירות יש להתייעץ עם הרופא המטפל.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית