נסיונות נישנים ב ivf

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

10/02/2014 | 20:13 | מאת: ג'יג'י

שלום רב, אני מנסה זמן מה להכנס להריון כאם יחידנית, 7 הזרעות שהניבו הריון בנסיון השלישי שהסתיים בהפסקת הריון בשבוע 9, ומאז שתי הפריות והחזרת מוקפאים סהכ 6 נסיונות נוספים שהניבו מספר הריונות כימיים שלא החזיקו מעבר לכמה ימים. הרירית שלי בהחזרה היא בסביבות ה 10 ממ, החזרה על בסיס טבעי תמיכה בפרוגסטרון. התכנון לשלב הבא זה עוד מחזור של מוקפאים עם תמיכת אובטרל ואם לא ייקלט אז בדיקת פיפל ופרוטוקול ארוך . השאלות שלי הן: אם הכל תקין, פרופיל הורמונלי תקין, אין בעית קרשיות או אנטיבודיס (ממתינה לבדיקת קריטיפ שתקוע בשביתת הדסה) האם יש משהו שניתן לעשות או להוסיף לטיפול בכדי להגדיל את הסיכויים. האם יש עוד בדיקות שניתן לערוך? האם פרוטוקול ארוך מניב ביציות יותר איכותיות? בכל שאיבה יש לי מספר סביר של ביציות ששורדות הקפאה.(עד כה הדיכוי היה בעזרת לטרוזול בשל נשאות ברכה) תודה

אין לי מספיק נתונים לענות לך, אני אפילו לא יודע בת כמה את. אבל יש היום שיטות מצוינות לשפר את סיכויי ההצלחה והעובדה שרוב הנשים מצליחות להרות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית