קבלת מחזור - מתי?

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

21/10/2001 | 10:39 | מאת: טלי

החודש עברתי טיפול של איקקלומין (כדור אחד ביום מהיום ה- 5 למחזור למשך 5 ימים) U.S זקיקים ביום ה- 14 למחזור הורה כי עדיין לא התרחש ביוץ. בגלל החגים לא ביצעתי שוב מעקב זקיקים. היום זה היום ה-31 מיום קבלת המחזור ועדיין לא קיבלתי. כבר שבוע ימים שיש לי כאבי בטן וגב תחתון כמו במחזור וכן כואב לי החזה. יש לציין כי פעמיים (בשני ימים שונים) בשבוע האחרון הופיע כתם קטן (מעין טיפה) בצבע חום וזהו.... מה זה אומר? האם זה סימן למחזור, או משהו אחר? מתי אני אמורה לקבל מחזור? אני אמורה להתחיל טיפול שני של איקקלומין (2 כדורים ביום) בתודה מראש על ההתייחסות

מומלץ לבצע בדיקת דם להריון, לאסטרדיול ולפרוגסטרון, ולפי התוצאות ניתן יהיה לקבוע מתי והאם תקבלי.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית