בצקת בהריון

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

30/09/2013 | 11:53 | מאת: גלית

שלום פרופ' שבוע 26 , בצקות/נפיחות בקרסוליים ובכף הרגל בלבד ללא סימנים אחרים כגון: הופעת חלבון, יתר לחץ דם , כאבים למיניהם וכו. כשאני במנוחה הבצקת בנסיגה. מקריאה באינטרנט הבחנתי בהמלצת רופא נשים לבדוק את הבצקת ע"י הנחת האצבע ובאם לא נוצרת גומה, סימן שזו נפיחות כתוצאה מהצטברות נוזל. אני מתכוונת להבדק בקרוב ע"י רופא מטפל.אך בינתיים, האם ידוע לך על רכיב טבעי שיכול לשתן, חוץ ממים ? תודה ויום טוב

מה שיעיל בהקלת הבצקות ברגלים בהיריון זה שימוש בגרביוני לחץ מותאמים להיריון והרמת הרגלים בכל הזדמנות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית