הפסקת טיפולים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

20/10/2001 | 11:40 | מאת: סיגל

אצל בעלי התגלתה בעיה של וריקוצלה שבעקבותה התחלנו טיפולי פוריות ובמקביל בעלי עבר אמבוליזציה כעבור חמישה חודשים בעת שעשינו IVF נאמר עי הביולוגית שהזרע תקין ולא לא ביצעו מיקרומניפולציה במהלך הטיפולים התברר שתגובת השחלה היא ירודה כ3 זקיקים שמגיעים לבשלות לשאיבה ברצוני לשאול האם בעקבות תקינות הזרע היית ממליץ לנסות להרות באופן טבעי שהרי במצב רגיל משתחררת בצית אחת בלבד או שלדעתך תגובת השחלה מצביעה על בעית פוריות מסויימת אצלי שמצריכה הטיפולים לידיה בדיקותי תקינות וגילי 35 מה דעתך

באישה בת 35, עם תגובה שחלתית ירודה, בדרך כלל לא מומלץ לסגת מטיפולי הפרייה, מאחר והסיכויים להרות בטיפולים כמעט תמיד טובים יותר מאשר באופן טבעי. לעומת זאת, לאחר שתהרי ותלדי (והלחץ ירד) בהחלט תוכלי לנסות להרות שוב באופן טבעי בטרם תשובי לטיפולים.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית