הדבקויות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

19/10/2001 | 16:54 | מאת: עדי

מהם הסיכויים להיווצרות הדבקויות לאחר גרידה? מהם הסימנים להדבקויות? עברתי גרידה לפני כארבעה חדשים ומאז אני מנסה להרות שוב. תודה.

הסיכויים להיווצרות הידבקויות לאחר גרידה, שנעשתה בתנאים נאותים, הינם נמוכים ביותר. הסימנים המשמעותיים להתפתחות הידבקויות ברחם הינם הפחתה משמעותית עד כדי העלמות הדמם הוסתי. במידה ולא תצליחי להרות תקופה ממושכת מומלץ לבצע היסטרוסקופיה אבחנתית על מנת לאבחן או לשלול התפתחות הידבקויות בחלל הרחם.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית