דימום מצוואר הרחם פוגע בסיכוי להיכנס להיריון?

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

31/07/2012 | 14:54 | מאת: לירז

בת 27, בריאה, נשואה. פעם במספר חודשים יש לי דימום כתוצאה מבדיקה גניקולוגית או מיחסי מין. בדיקת פאפ יצאה שלילית ולאחר מכן נשלחתי לקולסקופיה. הרופא אמר שיש לי אקטרופיון וצוואר רחם רגיש במגע ולאחר מכן הוסיף שיש לי גם פצע. השאלה שלי: הרופא לקח ביופסיה וטען שאני צריכה לצרוב את צוואר הרחם בחנקן על מנת שהדבר לא יפריע לי להיכנס להיריון (אנחנו מנסים כרגע) לאחר ששוחחתי עם רופא מומחה אחר הוא אמר שאין לדימום כל השפעה על הזרע והוא לא היה נוגע בצוואר רחם בתולי כמו שלי. מה עושים? האם לצרוב את צוואר הרחם או להניח לזה? אציין שאני ובעלי מנסים כ-5 חודשים וששנינו נבדקנו והכל נמצא תקין.

ההשפעה על הפריון היא רק אם יש דמם משמעותי לאחר קיום יחסי מין.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית