היסטרוסקופיה - לד"ר.

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

16/10/2001 | 15:21 | מאת: נטלי

שלום! לאחר מספר נסיונות של נסיון לקבלת תשובה אני מקווה שאני יצליח לקבל היום תשובה. שאלתי היא מה זה החלטה על היסטרוסקופיה ניתוחית? הופנתי ע"י הרופא לבי"ח קפלן לניתוח הנ"ל אנא הסבירו לי... בוצע US ביום ה - 32 לוסת (אחור) ונצפה רחם עם פיצול הרירית שיכול להתאים למחיצה רחמית. שחלות בתבנית פוליציסטית. מדובר באי פריון ראשוני. לציין TSH ופרולקטין, בגדר הנורמה. והאם יש לי סיכוי להרות אני מנסה כבר שנה. אנא עזרתכם הדחופה!!!

השאלה שלך לא ממש ברורה. אני מניח שהרופאים חושדים שיש לך מחיצה ברחם על פי בדיקת האולטראסאונד ורוצים לאשר את האבחנה בעזרת היסטרוסקופיה אבחנתית. במידה ובאמת תימצא מחיצה גדולה, הם יחליטו האם יש הצדקה להסיר את המחיצה, ויבצעו זאת בעזרת ניתוח היסטרוסקופי, כלומר בעזרת טלסקופ ("החסטרוסקופ") שמוחדר בעד צוואר הרחם.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית