לפרופ' זיידמן-בטא חיובית

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

04/04/2010 | 16:30 | מאת: לילי

פרופ' זיידמן היקר, לפני כשבועיים לאחר סיבוך קל בשאיבה (ניקוב של שלפוחית השתן ,באסותא) אתה הכנסת לי קטטר והיית מקסים ומרגיע אז זו ההזדמנות שלי להודות לך. ברגע זה התבשרתי כי הבטא חיובית, האם הערכים הללו תקינים? היום הוא ה-12 מההחזרה (שאיבה ב-20 למרץ, החזרה ב-23) (זו גם אני מההודעה הקודמת של ההתכווצויות ברחם) בטא 37 PR גדול מ-127 E2 1952 האם תקין? האם אמור להכפיל ביום שלישי? ממשיכה עם התמיכה כרגיל, האם יש עוד המלצות? בת 43 הריון ראשון.... תודה לילי

זו בהחלט ידיעה משמחת. הערך מעט נמוך ועל כן רק הכפלה יפה ביום שלישי תגרום לנו בטחון בהצלחת הטיפול. בהצלחה!

04/04/2010 | 23:02 | מאת: לילי

תודה על התגובה המהירה, מתפללת שהבטא תוכפל יפה. מה התווך הרצוי של ערכי הבטא לשלב בו אני נמצאת? ברור לי שזה עדיין מוקדם אבל באיזה שבוע אני? (מחזור אחרון 3.3) החזרה ב23.3 האם יש צורך או חשיבות לבדוק E2 ו-PR? סליחה על כל השאלות אבל אני קצת בלחץ. תודה על כל העזרה והתמיכה לילי

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית