כיריגטו והשפעותיו

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

13/10/2001 | 17:56 | מאת: רונית

שלום פרופסור זיידמן, קיבלתי כוריגון ב-30/9. זו אינה הפעם הראשונה שאני מקבלת כוריגון אבל הבחנתי גם בפעמים הקודמות שהכוריגון מטשטש את הסימנים הקודמים למחזור כמו רגישות בשדיים וכאבי בטן קלים.-האם יש לו השפעה כזו או שזה הדמיון שלי או הורמון אחר? החודש אני חשה בהתכווצויות בבטן התחתונה-במיוחד אחרי קיום יחסים. האם ההתכוצויות קשורות לכוריגון או שיש סיכוי קטן שזה הריון? (למרות שכבר אבדה התקווה לפחות לעכשיו..) תודה על ההתיחסות נ.ב מתי אוככל לעשות בדיקת דם ?? אמורה לקבל מחר או עד יום שלישי.

13/10/2001 | 17:56 | מאת: רונית

סליחה על הטעות בנושא

הכוריגון לא אמור לגרום באופן ישיר לתופעות שאת מתארת, למרות שבאופן עקיף הוא גורם לביוץ, לעליה ברמות הפרוגסטרון ולעתים להריון -- ואירועים אלה כנראה מסבירים את התופעות. ניתן לעשות בדיקת הריון 14 יום אחרי לאחר זריקת הכוריגון.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית