כאבים אחרי הזרעה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

14/04/2002 | 23:08 | מאת: רותם

שלום פרופסור! לפני 6 ימים עברתי הזרעה, וכל היום נורא כואב לי ובמיוחד עכשיו. מעין כאבי מחזור בעוצמה מטורפת. האם יש לכך סיבה ידועה? האם אני יכולה לקחת כדור נגד כאבים? תודה מראש, זה ממש "זמן אמת".

אין סיבה לא לקחת כדור משכך כאבים, אך במידה והכאבים באמת עזים יש להיבדק על ידי רופא מאחר ומדובר במצב חריג ביותר. חיוני לשלול מצבים כמו תסביב של הטפולה או השחלה שיכולים לגרום לכאב פתאומי עז, ביחוד אם קיבלת גם טיפול להשראת ביוץ. איחור באבחנה עלול לעתים להיות כרוך בנזק לשחלה.

14/04/2002 | 23:30 | מאת: רותם

תודה על תשובתך המהירה, הכאבים לא חדים אלא עמומים - כמו כאבי מחזור מאד חזקים (אני יודעת שאין לך מושג...) אם מחר זה לא יעבור, אני אגש לרופא. מקווה שלא יהיה מאוחר מידי. האם אולטראסאונד יוכל לעזור באבחנה? המון תודה!

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית