כמעט שיא גינס

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

09/10/2001 | 23:48 | מאת: ליבי

בת 35, 25 מחזורי הפריות מבחנה, ילדה אחת שנולדה לפני 6 שנים בנסיון ההפריה ה-9. הרופא שלי הציע פונדקאות, בכל מחזור טיפול יש עוברים טובים מאוד להחזרה, אין קליטה. אשמח לשמוע את דעתך. תודה.. הכותרת מתייחסת לידיעה ששוקלים להכניס אישה שעברה 30 מחזורי טיפול לספר השיאים.

קצת קשה לי לענות על שאלה כל כך "גורלית" עם כל כך מעט נתונים. אבל, אין ספק שלאחר מחזורים רבים -- עם עוברים יפים -- צריך לחשוב על פתרונות דרסטיים. בהנחה שניסית כבר גישות פחות מורכבות כמו ZIFT, יש בהחלט הגיון לשקול הסתייעות בפונדקאית.

10/10/2001 | 18:37 | מאת: ליבי

מכיוון שהסיבה לזה שאני נדרשת להפריית מבחנה כדי להרות היא חצוצרה אחת בלבד שגם היא לא משהו, אין מקום לזיפט אצלי. העוברים שלי גם עברו מספר פעמים את התהליך שאיני זוכרת את שמו אבל נועד לחרוץ את המעטפת של העוברים וגם זאת ללא הצלחה, האם יש עוד פרטים שתרצה שאוסיף על מנת שתוכל לייעץ לי מה לעשות? המון תודה ליבי

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית