כאבים בבטן התחתונה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

07/05/2005 | 12:37 | מאת: מזי

החודש טופלתי בזריקות מנוגון וקיבלתי זריקת אוביטרל לפני 13 יום לאחר שנצפו 4 זקיקים מובילים , החל מאתמול יש לי כאבים בבטן התחתונה לאחר קיום יחסים ממש כאב וגם יש לי נפיחות בשדיים שאלתי היא האם ניתן להסיק מכך שאני בהריון או שאלו רק תופעות של ההורמונים או שיכול להיות שהתפןצצה לי איזה ציסטה ? ושאלה נוספת מתי אוכל לבצע בדיקת הריון ביתית ?

קשה להסיק מהתסמינים האם את בהריון או לא. אפשר לעשות בדיקת הריון שבועיים לאחר קבלת האוביטרל.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית