מחזור לא סדיר

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

17/09/2001 | 10:42 | מאת: טלי

שלום רב בעלי ואני מנסים להכנס להיריון כ- 10 חודשים. המחזור שלי אינו סדיר ולמעשה הוא לא מגיע אם אני לא לוקחת ארגסט. בחודשיים האחרונים הרופא שלי נתן לי איקקלומין ואמר שזה כדור שמסדר את הביוץ. בחודש שעבר קיבלתי אחרי 32 יום והחודש הזה עדיין לא קיבלתי (אני כבר ביום ה- 36). בדיקת דם שעשיתי יצאה שלילית. האם יתכן כי גם עם האיקקלומין המחזור לא יהיה סדיר? מה עלי לעשות בשביל להסדיר את המחזורים שלי? האם יש סיכוי בדרך כזו בכלל להכנס להיריון? אודה לתשובה

במהלך נטילת האיקקלומין יש לבצע מעקב צמוד (עם מעקב זקיקים בעזרת אולטראסאונד ובדיקות דם לרמות אסטרדיול ופרוגסטרון) ולוודא בסבירות גבוהה שאת אכן מבייצת ושטיפול מסוג זה מתאים לך.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית