Fluid sac

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

03/10/2001 | 06:25 | מאת: orit

Dear Dr. I am 5 weeks pregnant after injectible cycle/HCG/IUI. In an ultrasound done yesterday, the dr. identified 3 findings: 1. a gestational sac 2. an enlarged ovary - bigger than the uterus - in his words. 3. a fluid sac between the uterus and the back. i am going for another ultrasound in a week. my question is - what are the risks of this fluid sac, and what treatment is needed to solve this situation? thanks, orit

סביר שהשחלה תהיה מוגדלת בנוכחות הריון, לאחר שעברת טיפול עם זריקות להשריית ביוץ, מאחר והורמון ההריון (=כוריגון) ממשיך ומגרה את השחלות. לגבי הנוזל מאחורי הרחם, גם זה ממצא לא נדיר לאחר גירוי יתר שחלתי. כל עוד את חשה בטוב הכל יסתדר מעצמו, ובאמת כל מה שיש לעשות הוא לשתות הרבה ולחזור על האולטראסאונד בעוד שבוע.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית