ויטמין לפני הריון

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

02/10/2001 | 13:07 | מאת: נורית

שלום, אני מנסה להיכנס להריון. עד עכשיו נטלתי מולטי ויטמין של סולגר אך הפסקתי כי רשום על הקופסא שהוא אינו מומלץ לנשים בהריון או המנסות להיכנס להריון. איזה מולטי ויטמין אני יכולה לקחת (כרגע אני לוקחת רק חומצה פולית 400 מ"ג). כמו כן, אינני אוכלת בשר (כן אוכלת דגים). אשמח אם תוכל להמליץ לי... תודה מראש וחג שמח נורית.

המולטי ויטמין המומלץ הוא פרנטל או מטרנה, שמותאמים להריון. נדמה לי שגם לחברת סולגאר יש תכשיר מולטי ויטמין שמותאם להריון. אם את לא אוכלת בשר יתכן וכדאי לך לעשות בדיקת דם, לפני או במהלך ההריון, על מנת לבדוק את מאגרי הברזל בגופך, ובהתאם לתוצאה לקבוע האם את זקוקה בנוסף לחומצה פולית גם לתוספת ברזל.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית