עוד בנושא תגובת שחלות.

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

11/02/2002 | 14:46 | מאת: נועה

מצב של רזרבה ירודה- 1 האם מעבר ל- 5 עד 6 אמפולות שזה המקסימום שקיבלתי עד היום ,מנסים לפעמים לעלות עוד יותר בכמויות ,או שהגיעו למסקנה שיותר זה לא בהכרח מביא לתגובה טובה? 2. בנושא חצי דקפפטיל 0.1- האם כשהטיפול מתקדם והזקיקים ורמות E2 במצב מתקדם-חוזרים לזריקה שלמה כדי לא להגיע לביוץ ספונטני ? או שחצי כמות נמצאה מספקת לדיכוי עד שאיבה.

11/02/2002 | 21:26 | מאת: ד"ר מיכה באום

לעיתים מגיעים גם ל-7 אמפולות פרגונל כמובן שהדבר מעיד על תגובה שחלתית ירודה .באשר לדקה פפטיל אין צורך להעלות את רמתו לקראת מתן הכוריגון

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית