דחוף תשובה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

01/10/2001 | 11:57 | מאת: שלומית

בתאריך 6.9 הוחזרו לי שני עוברים. בבדיקת הריון (דם) בתאריך 17.9 נמצאה תשובה שלילית לאחר שלושה ימים קיבלתי מחזור.אתמול החל דימום קליל וביצעתי בדיקת הריון בבית התשובה היתה חיובית. היום ביצעתי בבית החולים בדיקת הריון והתשובה חיובית. הערכים בטה 607 ופרוגסטרון 6.6 האם ההריון תקין ואם לא מה הבעיה לאור הערכים תודה

בהתחשב בתאריך החזרת העוברים ערכי הבטא HCG והפרוגסטרון נמוכים, ועל כן את חייבת להיות במעקב באשר לתקינות ההריון, כלומר לחזור על בדיקת הדם בעוד יומיים. לא ניתן על סמך בדיקה אחת לקבוע בודאות האם ההריון תקין, אך בהחלט קיים אצלך חשש באשר לתקינותו. מאחר ותמיד קיימת האפשרות של הריון מחוץ לרחם, הרי שעלייך לפנות לחדר מיון במידה ויופיעו כאבים או תלונות חריגות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית