פיוריגון

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

24/01/2002 | 10:38 | מאת: מיכל

אנחנו פעם ראשונה מזריקים פיוריגון. רציתי לשאול על תופעות הלוואי של הפיוריגון. האם הם כמו של האיקקלומין? האם יתכן וזה עושה לי פריחה בגוץ? אני לוקחת פיוריגון 100 אמפולה ביום. הביוץ עד כה התרחש ביום ה-16. האם סביר להניח שיהיה כמו בעבר? וכמה ימים בד"כ לוקחים את הפיוריגון100. תודה מראש.

את הפיוריגון לוקחים על פי התגובה האישית של כל אישה, בדרך כלל כ- 7 עד 12 יום. מועד הביוץ לא ניתן לניבוי מדויק והוא בהתאם לתגובה האישית לתרופה. הרופא המטפל יסביר לך מהם תופעות הלוואי של פיוריגון, אך לעתים נדירות מופיעה פריחה, ובמידה והפריחה נמשכת יש להחליף את התרופה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית