תוצאות בדיקת ביוץ

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

08/01/2002 | 23:34 | מאת: גיא

אשתי בצעה בדיקות דם לצורך בדיקת ביוץ. להלן התוצאות ונשמח לקבל את תשובתכם בנושא התוצאות ENDOCRINOLOGY RESULTS UNITS GRAPHIC DISPLAY RANGE PROGESTERONE 1.74 NG/ML REF GROUP NORMALS ----------------------------------------- MALES 0.0-0.4 FEMALES FOLLICULAR 0.1-1.5 LUTEAL 2.5-28 MID-LUTEAL 5.7-28 OVER 60 YRS 0.0-0.2 ORAL CONTRCPTVS 0.1-0.3 PROG. FEMALES FIRST TRIMESTER 9.0-47 SECOND TRIMESTER 17-146 THIRD TRIMESTER 55-255 בתודה מראש מחכים לתשובתכם מירב וגיא

ערך הפרוגסטרון שמצאו אצלכם (1.74) מעט גבוה ויכול לרמז שאתם סמוך לפני הביוץ, אבל האמת שבלי לדעת באיזה יום אתם במחזור וכו', לא ניתן ממש לענות על שאלתכם.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית