הזרעה - מתי?....

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

02/01/2002 | 15:24 | מאת: אוראל

לפרופ' שלום רב, ביום שלישי במעקב זקיקים נמצא זקיק של 20 ועוד כמה יותר קטנים. לא היייתי שקטה שכדאי כבר לקחת כוריגון ולכן עשיתי us נוסף בערב אצל הרופא שלי שאמר שהם יותר קטנים ולהוא לא רואה זקיק של 20. לקחתי עוד 3 אמפולות מנוגון - "הטיפול השוטף" והיום עשיתי us נוסף שבו נצפו הזקיקים: 16,18 ,19 ועוד כמה קטנים (אצל טכנאי אחר). האי2 עלה מאתמול (1991) ל- 3101 והפרוגסטרון מאתמול (1.9) ל-2.8. הרופא אמר לי להמשיך היום במנוגון ומחר שוב דם ואולטרסאונד. מהם רמות האי2 והפרוגסטרון המצביעים על ביוץ צפוי ומתריעים על כוריגון? האם עלול להיווצר מצב של פספוס ? תשובתך אודה

03/01/2002 | 00:11 | מאת: ד"ר מיכה באום

בעבר ציינו כי איננו מתערבים בטיפולים פרטניים אלא במקרים כללים. בהצלחה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית