דימום אחרי הפריה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

26/09/2001 | 11:27 | מאת: אורנית

אני שבוע וארבעה ימים לאחר הפריה שניה, אנו נוטלת כדורים וגינלים בשם אוטרוגסטן. הופיעו לי הפרשות כמו לפני מחזור שפסקו לאחר יום. האם יש עדיין סיכוי להריון? איני עומדת במתח לסיים את השבועיים ימים עד לבדיקת הדם. בנוסף אציין שיש לי כאבי בטן המופיעים כמו לפני מחזור. המון תודה ארונית

דימום שפסק, בהחלט אינו מעיד כי הסיכויים להריון פחתו. הרופאים נוהגים לייחס דימום מסוג זה לתהליך ההשרשה ברירית הרחם. עליך להמתין בסבלנות שבועיים, מאחר ובדיקה מוקדמת יותר פשוט תשקף את זריקת הכוריגון (שהוא בעצם הורמון ההריון שבודד משתן של נשים הרות) שקיבלת ולא תעיד על הריון.

26/09/2001 | 12:10 | מאת: אורנית

איני נוטלת או נטלתי בטיפול זה זריקת כוריגון. האם אני יכולה כן לבצע בדיקה ביתית?

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית