אנדומטריאוסיס

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

01/01/2002 | 07:27 | מאת: דנה

שלום,(כבר שאלתי שאלה זו אך עדיין לא ענו לי אליה , אודה ותוכלו לענות לי, תודה) אני בת 28 ומנסה מזה 4 חודשים להיכנס להריון המחזור שלי סדיר וכמו כן יום הביוץ, בעבר בגלל שהיו לי כאבים חזקים במחזור הרופא אמר לי כי יש לי סיכוי לאנדומטריאוסיז, בבדיקות דם שעשיתי יצא בדיקת ה 20.35U/ML =CA-125, רציתי לדעת האם זה מראה שיש לי אכן אנדומטריאוזיס

בדיקת הדם לא מורה על אנדומטריוזיס, אך האבחנה המדויקת נעשית על ידי לפרוסקופיה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית