תרומת ביציות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

31/12/2001 | 15:32 | מאת: לילי

אני כבת 45 ועוברת מזה זמן רב - יחסית טיפולי הפריה. מגיל 42 נאמר לי שאין אני יכולה להשתמש עם הביציות שלי ועלי לקבל תרומת ביציות. עברתי מספר טיפולים (8) מתרומת ביציות ופעם אחת אף זכיתי להכנס להריון שלא צלח. ברצוני לדעת מהן אחוזי ההצלחה שיש בתרומת ביציות? האם בעתיד הקרוב בעיית תרומות תיפתר? והיכן ניתן לזכות בתרומת ביציות בהקדם האפשרי? תודה על תשובתכם. לילי

01/01/2002 | 01:39 | מאת: ד"ר מיכה באום

הסיכויים להרות מתרומת ביצית גבוהים ויש המצטטים 40 אחוז ואף יותר כיוון שמדובר בביציות של נשים צעירות עם תגובה שחלתית טובה .כיום מונחת בכנסת הצעת חוק בנושא זה וכולנו תקוה כי היא תעבור במהרה את ההליך החקיקתי הדרוש על מנת לאפשר לאותן נשים הזקוקות לכך לקבלן ולהרות.בכל מרכז שעוסק בכך נמצאות רשימות ארוכות של נשים ממתינות עם מצאי השואף לאפס. בהצלחה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית