פונדקאות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

30/12/2001 | 22:42 | מאת: a.vi.gail

איך מגיעים לנשים שמוכנות להיות אם פונדקאית?

ישנם כשלושה ארגונים בישראל שעוסקים ביצירת קשר עם נשים שמוכנות להיות פונדקראיות, או שפשוט מפרסמים מודעה בעיתון וממיינים את הנשים לבד. בכל מקרה, לשם ביצוע פונדקאות בישראל נחוץ קודם כל אישור של ועדה מיוחדת מטעם משרד הבריאות בירושלים ויש להיעזר בעורך דין לשם עריכת החוזה עם האם הפונדקאית.

31/12/2001 | 15:03 | מאת: מירבי*

שלום רב! בימים הקרובים יפתח בתפוז פורום בנושא פונדקאות, בפורום תוכל לקבל מידע לגבי התהליך כולו וכן רעיונות כיצד אפשר לאתר פונדקאית מתאימה. בהצלחה מירבי*

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית