הרון

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

30/12/2001 | 14:23 | מאת: שלומית

שלום לכולכן !! יש לי שאלה שמאוד מאוד מטרידה אותי: הייתי אמורה לקבל וסת ב- 25.12, אך עדיין לא הגיעה. אתמול עשיתי בדיקת הריון, אך יצאה שלילית (מאוד התאכזבתי !!). בינתיים, מאתמול אני שותה כדורי ארגסט שהרופא נתן לי למשך חמישה ימים (3 כדורים ביום). שאלתי היא, האם יכול להיות שאסיים לשתות את הכדורים, ועדיין לא תגיע הוסת,ואם כן, אז מה עושים הלאה? אני מאוד לחוצה, איני יודעת מתי מתרחש הביוץ והאם בכלל? אנחנו מנסים להכנס להריון כבר 8 חודשים. אתמול קיימנו יחסים, האם יכול להיות שעכשיו לא אקבל וסת בגלל זה? מיואשת, שלומית

31/12/2001 | 09:02 | מאת: ד"ר מיכה באום

סביר להניח שתקבלי מחזור לאחר שתסיימי ליטול את כדורי הארגסט.במידה ולא תקבלי ניתן לשוב ולחזור על נטילת הארגסט והפעם אפילו במינון גדול יותר.באשרלביוץ ניתן לעקוב בעל קול אחר גדילת הזקיקים ומבהמשך להסיק על התרחשות הביוץ .

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית